Leden werven leden, help jij mee?

Leden werven leden, help jij mee?

Waarom zijn inwoners van de Drechtsteden lid van Drechtse Energie? Je hoort het de komende weken op onze sociale media kanalen. Een belangrijk jaar breekt aan voor onze coöperatie en jij kunt ons helpen!

Vanaf 26 oktober zetten wij de schijnwerper op enkele diepgemotiveerde mensen die onze boodschap uitdragen. Hoe verschillend misschien hun achtergrond, zo gelijkgestemd is hun boodschap: Het is tijd voor actie!

 

Want, hoewel we een succesvol jaar (bijna) achter de rug hebben, willen we onze groene ambities met een windmolen en meer zonnepanelen waarmaken. Daarvoor hebben wij meer leden nodig. Leden die investeren in een schonere toekomst voor onze Drechtsteden.

Wat kun jij doen?

Help ons om die filmpjes onder de aandacht van anderen te brengen! Kijkt daarvoor vanaf morgen elke vrijdag vanaf 17:00 uur op FACEBOOK en deel het filmpje op je eigen pagina. Heb je geen Facebook? Dan kun je via YOUTUBE het nieuwste filmpje verspreiden via e-mail of andere sociale media (LinkedIn/Twitter) verspreiden.

Tot slot kun je ook onze folder afdrukken en verspreiden (klik op afbeelding)

Alvast hartelijk bedankt!