Drechtse Energie te zien bij RTV Dordrecht

Drechtse Energie te zien bij RTV Dordrecht

Onze coöperatie zal een half jaar lang op verschillende momenten te zien zijn bij RTV Dordrecht. Vanaf december wordt ook op de website van de lokale omroep verwezen naar Drechtse Energie.

Ook zullen op verschillende momenten na het tv-nieuws, de portretten van enkele betrokken inwoners van de Drechtsteden te zien zijn zoals wij die onlangs hebben verspreid. Daarnaast zal RTV Dordrecht komend voorjaar aandacht besteden aan onze verschillende energieprojecten in het tv-programma Eilandleven.

De website van RTV Dordrecht

Willy Verbakel, voorzitter van Drechtse Energie: ,,Met de uitzendingen op RTV Dordrecht willen we werken aan de naamsbekendheid van onze burgercoöperatie, en daarbij natuurlijk ook graag meer leden werven. Voor tien euro ben je al lid en kun je investeren in onze energieprojecten, zoals de windturbine op Krabbegors of de zonnepanelen op daken van gemeenten.’’