Nieuws

ZON OP PULLEN KAN VAN START

17-03-2020 | Zon op andermans Dak
ZON OP PULLEN KAN VAN START

Er is ook goed nieuws, want bij ZonOpPullen, een initiatief van Drechtse Stromen, is inmiddels voor 406 panelen een voorinschrijving ontvangen. Dat betekent dat het project op het dak van Pullen Bouw BV aan de Wieldrechtseweg 32 van start kan. Er is nog slechts ruimte voor 100 panelen, dus als je mee wilt doen, moet je er snel bij zijn.

Namens de deelnemers zullen Chione van der Beek, Renier Mouthaan en Paulien Schalk de kwaliteit in de gaten houden, helpen bij de besluitvorming en ledenwerving. Daarbij ondersteunen ze projectleider Arnoud Offerhaus bij de selectie van de leveranciers. De belangrijkste vervolgstappen zijn: de selectie van leveranciers, de gebruiksovereenkomst voor het dak en de aansluiting op het elektriciteitsnet.


Aarzel niet uw Dordtse vrienden en buurtgenoten over dit project te vertellen en te enthousiasmeren, zo zorgen we voor een nieuw duurzaam project. Voor vragen: Arnoud Offerhaus,  projectleider/adviseur van Stichting Drechtse Stromen , T: 06- 2050 4015  E: arnoud@drechtsestromen.net.